Transparante afbeelding van een tv met op maat gemaakt meubilair en surround speakers - Op maat gemaakt interieur, home entertainment, Spectrum HIFI

REALISATIES BIJ JOUW THUIS OF BEDRIJF

Ons team van experts heeft talloze klanten geholpen om hun ruimtes te transformeren van een simpele installatie tot geavanceerde tv- en audiosystemen evenals als projecten op maat dat perfect past bij hun stijl en behoeften. we maken van uw huis een thuis en uw bedrijf een inspirerende plek. Bekijk op deze pagina naar een aantal realisaties die wij in het verleden succesvol afgerond hebben.

BEELD EN KLANK VOOR MI CASA

Een vakantiewoning met alles erop en eraan, ook als het gaat over beeld en klank: bouwfirma
Mi Casa maakte er werk van voor een van haar klanten, en vroeg Spectrum om hulp bij de installatie van alle schermen, speakers en andere snufjes.

“Onze klant wou een woning die helemaal af was, ook op vlak van entertainment. Er was sprake van meerdere televisies, een multiroom system met inbouwspeakers, … Maar sommige zaken zijn nu eenmaal niet eenvoudig qua installatie, zeker zo’n spiegel slash tv die de klant graag in z’n badkamer wilde. We hadden een buitenlandse firma gevonden die dit wel kon leveren, maar niet instond voor de installatie. Een partner als Spectrum komt dan goed van pas: je bent zeker dat alles zal werken zoals het hoort”, legt Sophie De Bel uit, interieurarchitect bij Mi Casa.

EEN VOLLEDIGE MUZIEKINSTALLATIE VOOR BMW DEJONCKHEERE

Zachte loungemuziek in de showroom, opzwepende beats in de werkplaats: in BMW-garage Dejonckheere hangt er altijd precies de juiste sfeer in de lucht. Een zaak die deels te danken is aan goede smaak, maar ook aan de vakkennis van Spectrum.

“Omdat we nood hadden aan meer ruimte voor onze wagens, zijn we niet zo lang geleden verhuisd naar een nieuwbouw”, legt zaakvoerder Christophe Dejonckheere uit. “Dat gebouw heeft een oppervlakte van iets meer dan 4000 m²: naast de showroom zijn er ook nog de werkplaats, de kantoren en zelfs een evenementenruimte. Voor al die ruimtes hadden we natuurlijk een passende muziekinstallatie nodig, en daarvoor ben ik vrij snel bij Spectrum aanbeland.”

Quote: "Ik had goede dingen gehoord over Spectrum dus ik wist dat alles aan hen kon overlaten"

DIGITAL SIGNAGE VOOR SLAGERIJ VENS

In de nieuwe winkel van Slagerij Vens kennen klanten met één blik op het interactieve ledbord meteen de promoties van de dag. Een handige toepassing van digital signage, een mooi woord voor het delen van informatie via schermen. Met de hulp van Spectrum kwam het snel voor mekaar.

Naast een slim scherm voorzag Spectrum ook een geluidsinstallatie met speakers en micro’s. Sebastien: “We moeten veel communiceren tussen de winkel en de werkplaats, zodat alles op tijd is aangevuld. Die micro’s maken dat een stuk handiger, zeker omdat Spectrum ervoor gezorgd heeft dat het geluid perfect is afgesteld. Het geluidsniveau is afhankelijk van de zone: in het atelier is er veel lawaai van de machines, dus daar moet alles goed hoorbaar zijn. In de winkel is het dan weer niet de bedoeling dat de klanten kunnen meeluisteren. 

Quote: "sowiezo schakel je voor alles best een vakman in. Maar voor de installatie van dit soort systemen geldt dit nog net iets meer"