Foto van de Spectrum-winkel in Brugge - HiFi-specialist, breed assortiment, deskundig advies

Bij Spectrum, staan we klaar om onze klanten de beste audio, videoproducten en diensten te bieden. Al 60 jaar, zijn we een ervaren high-end audio, video en telecom brand met sinds recent 5 locaties in België! Onze uitgebreide selectie van topkwaliteit audio en videoproducten, samen met ons ervaren personeel, maken ons een betrouwbare bron voor al je Hi-Fi, Video en telenet behoeften.

We bieden custom installatie, setup-services, reparaties en upgrades voor alle grote merken. Of je nu op zoek bent naar een nieuw geluidssysteem, hulp nodig heeft met je Telenet problemen of bij het instellen van een telecomsysteem, je kunt op ons rekenen om je de beste service te bieden!

 

MERKEN BIJ SPECTRUM

HOREN
ZIEN
SERVICE

Als HiFi en Video-merk hebben wij als values: horen, zien en service. Wij bieden een breed assortiment aan audio en visuele producten. Ons team zet zich in om de tevredenheid van de klanten te garanderen. Wij streven ernaar ervoor te zorgen dat klanten de beste kwaliteit ervaring krijgen met onze producten en diensten.

Telenet-verkoper helpt twee klanten aan de Telenet-balie in de Spectrum-winkel in Kortrijk - Telenet-abonnementen, persoonlijk advies, Spectrum service
Yellow team icon