HERSTELLINGEN

SMARTPHONE / TABLET

TV / MONITOR

VERSTERKER

PLATENSPELER

SMARTPHONE / TABLET HERSTELLEN

Je smartphone of Tablet laten vallen? Werkt je camera niet meer? Is je batterij altijd leeg? Geen paniek. Bij Spectrum staan we klaar om te helpen!

Kom langs bij je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt of Ertvelde en laat je telefoon ter plekke herstellen. Je kan dus met een defect apparaat binnenlopen en na reparatie meteen weer meenemen!

Wil je zeker zijn van een reparatie op de spot ? Bel ons, vul het contactformulier in of maak een afspraak om je telefoon op een tijdstip naar keuze te laten repareren.

TV / MONITOR HERSTELLEN

Heeft je TV of monitor een reparatie nodig? Dan kan je op ons rekenen! Ons team van experts zal het probleem diagnoseren en het in no time repareren.

Vul vandaag nog een formulier in om een afspraak te maken of kom naar je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt of Ertvelde voor een snelle en praktische oplossing.

Is je TV te groot om zomaar binnen te brengen? dan kunnen we er omkomen en na reparatie weer afleveren bij jouw thuis!

Bij Spectrum staan we altijd klaar om te zorgen dat je de best mogelijke kijkervaring hebt.

LAPTOP HERSTELLEN

Gebroken scherm ? Werkt hij traag? Laad hij niet meer op? onze experts hebben het voor je opgelost. Neem contact op of kom naar je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt of Ertvelde voor een snelle en praktische oplossing.

Laat een kapotte laptop je niet vertragen. Vertrouw op Spectrum om weer op de rails te komen. Vul ons formulier in om een afspraak te maken en krijg een probleemloze reparatie-ervaring.

 

SPEAKERS HERSTELLEN

spearker website

Breng je oude luidsprekers weer tot leven bij Spectrum! Van kleine aanpassingen tot complete renovaties, zorgen wij voor de hoogste geluidskwaliteit. 

Vervang je geliefde luidsprekers niet. Vertrouw op Spectrum om ze weer op hun oude niveau te brengen. Vul nu ons formulier in om een afspraak te maken of kom langs bij je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt of Ertvelde voor een snelle en praktische oplossing.

 

VERSTERKER HERSTELLEN

versterker website

Breng je versterker weer tot leven bij spectrum. Ons team staat klaar om je versterker weer tot zijn volle potentieel te brengen.

je kunt erop vertrouwen dat wij deze analyseren en repareren voor de allerhoogste kwaliteit geluid. Zeg vaarwel tegen teleurstellend geluid en hallo tegen kristalhelder geluid met Spectrum!

Kom nu langs bij je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt of Ertvelde of vul het formulier in om een afspraak te maken en ervaar het verschil zelf.

 

PLATENSPELER HERSTELLEN

VINYL website

Is je favoriete platetenspeler defect? Spectrum lost het voor je op!
Onze techniekers staan klaar om het probleem te identificeren en te herstellen.

Vul nu ons formulier in om een afspraak te maken of kom naar je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt of Ertvelde voor een snelle en praktische oplossing.

 

OVERIGE HERSTELLEN

overig website

Heb je ander technisch materiaal die defect is ? Zoals (headphones, Airpods, Digicorder, etc) Neem contact met ons op en onze techniekers zoeken dan uit of we je een gepaste oplossing kunnen bieden.

Vul nu ons formulier in om een afspraak te maken of kom naar je dichtsbijzijnde locatie in Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt of Ertvelde voor een snelle en praktische oplossing.