HOREN

SERVICE

STREAM NU VIA TELENET EN PROFITEER VAN DE

GOEDKOOPSTE PRIJS OP DE MARKT

Spectrum logo "pijlen"
Vijf gele sterren die een topbeoordeling of zeer aanbevolen rating voorstellen

We zijn trots om onze klanten vijf winkellocaties in België te bieden.

Grafische weergave van de 5 winkellocaties van Spectrum: Brugge, Kortrijk, Ertvelde, Aalter & Tielt.

Het vinden van de dichtstbijzijnde winkel is gemakkelijk. Klik op de onderstaande knop om een overzicht te bekijken van al onze winkellocaties.

VIND EEN LOCATIE IN JE BUURT

kaart van België met punten die de winkellocaties van Spectrum markeren: Brugge, Kortrijk, Ertvelde, Aalter & Tielt.

TELENET

Telenet TV-box, digicorder en logo voor een televisie voor optimale kijkervaring
Telenet LOGO

Bij Spectrum zijn we er om je te voorzien van alles wat je nodig hebt i.v.m. Telenet. We hebben gespecialiseerde medewerkers die je kunnen helpen met al je behoeften.

We staan klaar om je te helpen bij het instellen en beheren van je abonnementen, het instellen van je decoder, het oplossen van technische problemen en het bieden van advies over welke diensten het beste bij je behoeften passen.

 
Klik op onderstaande link en surf naar onze telenet pagina en ontdek alles wat wij je te bieden hebben.
TPC-CLOUD logo

TPCCloud is een Unified CommunicationsasaService (UCaaS) platform dat bedrijven in staat stelt om veilig over de cloud te verbinden en samen te werken. Het platform biedt bedrijven een veilige en kosteneffectieve manier om toegang te krijgen tot communicatie en samenwerkingsmiddelen, zoals VoIP, videoconferenties en berichten. TPCCloud helpt bedrijven ook bij het beheer van hun mobiele werknemers door mobiele applicaties en realtimeanalyse aan te bieden.

TPC-Cloud VOIP-systeem: software op desktop, smartphone en telefoonscherm voor naadloze communicatie

WEBSHOP

We bieden klanten kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen en uitstekende service. We zijn de go-to shop voor al uw audio- en videobehoefte! Blader door onze catalogus en ontdek onze producten vandaag nog. We garanderen een snelle levertijd en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je bij te staan. Klik op onderstaande link en ontdek onze webshop!