fbpx

HOREN ZIEN SERVICE

Bij Spectrum, staan we klaar om onze klanten de beste audio, videoproducten en -diensten te bieden. Al 60 jaar, zijn we een ervaren high-end audio, video, en telecom brand met sinds recent 5 locaties in België! Onze uitgebreide selectie van topkwaliteit audio- en videoproducten, samen met ons ervaren personeel, maken ons een betrouwbare bron voor al uw Hi-Fi, Video, Telenet en communicatie behoeften.

VIND EEN LOCATIE IN JE BUURT

Vijf gele sterren die een topbeoordeling of zeer aanbevolen rating voorstellen

We zijn trots om onze klanten vijf winkellocaties in België aan te bieden. Onze winkels zijn te vinden in Brugge, Aalter, Kortrijk, Ertvelde en Tielt.

Het vinden van de dichtstbijzijnde winkel bij u is gemakkelijk. Klik op de onderstaande knop om een overzicht te bekijken van al onze winkellocaties.

kaart van België met punten die de winkellocaties van Spectrum markeren: Brugge, Kortrijk, Ertvelde, Aalter & Tielt.

TELENET

Telenet TV-box, digicorder en logo voor een televisie voor optimale kijkervaring
Telenet LOGO
Bij Spectrum zijn we er om u te voorzien van alles wat u nodig heeft ivm Telenet. Of het nu gaat om abonnementen, de nieuwe TV-BOX, technische problemen of andere zaken, we staan ​​klaar om u te helpen met al uw behoeften.
 
We hebben gespecialiseerde medewerkers die u kunnen helpen met al uw behoeften. We staan ​​klaar om u te helpen bij het instellen en beheren van uw abonnementen, het instellen van uw TV-BOX, het oplossen van technische problemen en het bieden van advies over welke diensten het beste bij uw behoeften passen.
 
Klik op onderstaande link en surf naar onze telenet website en ontdek alle kortingen die u voor in aanmerking komt als telenet klant!
TPC-CLOUD logo

TPCCloud is een Unified CommunicationsasaService (UCaaS) platform dat bedrijven in staat stelt om veilig over de cloud te verbinden en samen te werken. Het platform biedt bedrijven een veilige en kosteneffectieve manier om toegang te krijgen tot communicatie en samenwerkingsmiddelen, zoals VoIP, videoconferenties en berichten. TPCCloud helpt bedrijven ook bij het beheer van hun mobiele werknemers door mobiele applicaties en realtimeanalyse aan te bieden.

TPC-CLOUD

TPC-Cloud VOIP-systeem: software op desktop, smartphone en telefoonscherm voor naadloze communicatie

WEBSHOP

We bieden klanten kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen en uitstekende service. We zijn de go-to shop voor al uw audio- en videobehoefte! Blader door ons catalogus en ontdek onze producten vandaag nog. We garanderen een snelle levertijd en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan. Klik op onderstaande link en ontdek onze webshop!