HOREN ZIEN SERVICE

Ontdek onze kernwaarden en missie bij Spectrum! Ons gepassioneerde team staat garant voor positiviteit, betrokkenheid, transparantie, authenticiteit en toegankelijkheid in al onze interacties. Leer meer over onze toewijding aan topkwaliteit en een uitmuntende service hieronder:

Inhoud accordeon

Bij Spectrum bieden we meer dan enkel producten en diensten, we creëren een complete ervaring. Met vijf winkellocaties verspreid over West- en Oost-Vlaanderen – Brugge, Kortrijk, Ertvelde, Aalter en Tielt – staan we paraat met deskundig advies en persoonlijke service. Wij dragen betrouwbaarheid, flexibiliteit en service hoog in het vaandel.

Met Spectrum als partner bent je zeker van je zaak: dankzij ons ervaren en vakkundig team krijg je professioneel advies, kwalitatieve producten en een topservice voor al jouw wensen in beeld en geluid. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends in home entertainment of professionele oplossingen, ons team van ervaren mensen volgt de trends op de voet, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. We werken enkel met betrouwbare merken en kennen de details van al onze producten. Daardoor weten we precies wat het meest geschikt is voor jouw project, in functie van je budget en voorkeuren.

Onze techniekers aan huis zorgen voor een feilloze begeleiding van algemene hulp tot installatie. Door het continue bijscholen van onze techniekers in de laatste normen en trends bieden we onze klant een up-to-date service in technologie en trends. Met een doordachte aanpak qua ontwerp, installatie en afwerking ontzorgen en begeleiden wij elke klant bij installatie van alles rond beeld, klank en internet.

Als erkend Telenet Center zijn we tevens jouw aanspreekpunt voor al je Telenet-behoeften. Of het nu gaat om hulp bij het aanvragen en/of aanpassen van je abonnement, het oplossen van technische problemen, of advies over welke diensten het beste bij je passen, onze gespecialiseerde medewerkers staan paraat om je te assisteren.

Tot slot, bieden we met TPC–Cloud een state-of-the-art Unified Communications-platform, ideaal voor bedrijven die veilig en effectief willen communiceren en samenwerken via de cloud. TPC-Cloud is een betrouwbare partner in IT, netwerking en communicatie.

 

People connection matters!

Onze belofte aan de klant is helder: kwaliteitsproducten en uitstekende service! Zo bouwen wij een lange termijn relatie op met elke klant. Onze sterke technische kennis, de kwalitatieve producten en servicegerichte aanpak maken Spectrum uniek in de markt.

Onze lange termijn doelstelling is om dé ‘one-stop-shop’ te zijn voor alle telecom, audio en televisie met lokale verankering in Vlaanderen. Door onze diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en hoogwaardige service bieden we elke klant, zowel particulieren als business klanten, een uitmuntende service en beleving bij hun aankopen. We richten ons niet alleen op het leveren van producten, maar tevens op het bieden van oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant. We bouwen een lange termijn relatie op met elke klant!

 

Spectrum is synoniem voor kwaliteit, service en klantgerichtheid!

Als gespecialiseerde one-stop-shop voor al uw Telenet producten, audio- & videobehoeften, dragen wij vijf fundamentele waarden hoog in het vaandel binnen onze organisatie en klantenrelaties: positiviteit, betrokkenheid, transparante en directe communicatie, authenticiteit en toegankelijkheid.

· Positiviteit

Wij geloven erin dat positiviteit en enthousiasme van cruciale waarden zijn voor elke klantenbeleving. Zo streven wij ernaar om klanten een positieve ervaring te bieden door met onze expertise, enthousiasme en probleemoplossend denken elke klant verder te helpen.

· Betrokkenheid

Betrokkenheid is de rode draad die onze klantenrelaties verbindt. Als team en organisatie is het onze prioriteit top service te bieden aan elke klant. Elke medewerker is sterk geëngageerd en getraind in het luisteren naar de behoeften van de klant. Zo streven wij ernaar om elke klant de juiste begeleiding en oplossing aan te bieden.

· Transparante- en open communicatie

We geloven in openheid en eerlijkheid in alles wat we doen. Of het nu gaat om onze tarieven, servicevoorwaarden of de nieuwste technologische ontwikkelingen, we delen alle informatie met de klant op een begrijpelijke manier. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent, omdat we geloven dat heldere communicatie het fundament is van vertrouwen.

· Authenticiteit

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op integriteit, openheid en oprechtheid in alle zakelijke interacties. Door het bepalen van ‘authenticiteit’ als kernwaarde binnen ons bedrijf, bouwen we een hechte lange termijn relatie door eerlijke en respectvolle omgang met elkaar en met de klant.

· Toegankelijkheid

Wij koesteren als waarde ‘toegankelijkheid’ in al zijn facetten: onze producten, diensten, informatie en werkomgeving. Hierbij streven we naar een uniforme kwaliteit van service en dienstverlening, ongeacht of onze klanten particulieren (van jong tot oud) zijn of zakelijke (B2B) partners. Onze benadering resulteert in een gelijke en eerlijke behandeling van elke klant en draagt bij aan het creëren van een omgeving die voor iedereen begrijpelijk en benaderbaar is.

TEAM

Ontmoet ons gedreven en professioneel team

BRUGGE

KORTRIJK

AALTER

TIELT

ERTVELDE

TECHNIEKERS

ACHTER DE SCHERMEN

ONTDEK ONZE GESCHIEDENIS

In 1994 verhuisde Audio Visie Goethals van de Katelijnestraat naar de Baron Ruzettelaan, waar tot op de dag van vandaag onze hoofdzetel gevestigd is. Deze verhuizing ging gepaard met de fusie tussen “Audio Visie Goethals” en “Provac”.

In 1997 werd Bekatel opgericht door Marc Bekaert. In de beginjaren stond Bekatel bekend als een multi-operator en een winkel voor televisie, audio, klein-electro en witgoed. Later groeiden we uit tot een gevestigde waarde in het Oost-Vlaamse Ertvelde als officieel Telenet center onder de naam Bekatel. In 2018 openden we een nieuwe vestiging in Aalter, waarmee we onze diensten verder uitbreidden naar een nieuw gebied.

In 2017 nam Christophe Declerck Audiovisie Goethals over, waarmee hij zijn ondernemersverhaal voortzette. Als nieuw zaakvoerder richtte hij zich op residentiële, projectmatige en industriële toepassingen, en mikte hij zowel op particuliere als zakelijke klanten. Als Telenet Center in Brugge bleef het bedrijf een geschikte partner voor internet, televisie, telecom, VOIP en meer.

In 2020 hebben we een grote stap gezet in onze groei door de overname van “CompuWorld”. Deze overname betekende niet alleen de uitbreiding naar twee nieuwe Telenet Centers in Tielt en Kortrijk (RING Shopping Kuurne), maar stelde ons ook in staat om onze Spectrum-merknaam te implementeren en onze uitstekende service op deze nieuwe locaties verder te zetten.

Al 65 jaar zijn we een ervaren high-end audio-, video- en telecommerk met nu ondertussen 5 locaties verspreid over België! Gedurende deze tijd hebben we een reputatie opgebouwd voor topdienstverlening en zijn we trots op onze reis die we hebben afgelegd.

In 1959 begon het verhaal van Spectrum onder de vlag van Audio Visie Goethals, gevestigd in het hart van Brugge, langs de levendige Katelijnestraat. Sinds de allereerste dagen hebben we ons gemanifesteerd als een krachtige en betrouwbare naam in de wereld van audiovisuele technologieën. Vanaf het begin hebben we gestreefd naar uitmuntendheid in service, waardoor we snel een sterke reputatie hebben opgebouwd als een toonaangevende speler in de sector. Met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid hebben we door de jaren heen onze aanwezigheid in de branche verstevigd en zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd symbool van deskundigheid en betrouwbaarheid.

Compuworld, ook bekend onder de naam Homesoft, werd opgericht in 1995 in een tijdperk waarin het internet nog in de kinderschoenen stond. Voornamelijk gespecialiseerd in thuissoftware, via CD-ROMs en softwarepakketten zoals Microsoft Encarta 1996 en Flight Simulator, vestigden we ons als een vertrouwde naam in de regio Kortrijk en ver daarbuiten. Na vier jaar verhuisden we naar een groter pand, waar we ons assortiment uitbreidden met een divers aanbod aan software, hardware en multimedia.

Compuworld was een echt begrip in de jaren 90 & begin 00’s in de regio Kortrijk. Het was tijdens deze periode dat onze huidige zaakvoerder, Christophe, hier zijn allereerste gaming pc kocht. Met de opkomst van het internet integreerden we telecomdiensten, wat resulteerde in de oprichting van Telenet Centers in Tielt en Kortrijk. Deze overstap naar de telecomwereld zorgde voor aanzienlijke groei en een positieve verandering voor ons bedrijf, terwijl we toch trouw bleven aan onze roots als de plek waar mensen hun eerste stappen in de digitale wereld zetten.

In 2007 integreerde Audio Visie Goethals Telenet in zijn productaanbod en werd zo een van de eerste Telenet Centers in België. Dit markeerde het begin van een langdurige en succesvolle samenwerking. Met een sterke focus op klanttevredenheid heeft Spectrum zichzelf gevestigd als een betrouwbare partner van Telenet.

In 2019, 2 jaar nadat de huidige eigenaar, Christophe Declerck, “Audio Visie Goethals” overnam, werd de zaak omgedoopt tot Spectrum. Deze rebranding markeerde een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. Onder Spectrum blijven we ons inzetten voor dezelfde hoogwaardige service waar we bekend om stonden als Audio Visie Goethals.

In 2022 heeft Spectrum de groep Bekatel overgenomen. Bekatel, met vestigingen in het Oost-Vlaamse Ertvelde en Aalter, voegde zich bij Spectrum, waardoor het aantal ‘Telenet Centers’ in eigen beheer van Spectrum is gegroeid tot vijf locaties: Brugge, Kortrijk, Tielt, Aalter en Ertvelde. Christophe Declerck, eigenaar van Spectrum, benadrukt de vergelijkbaarheid tussen Bekatel en Spectrum, beide gekenmerkt door hun specialisatie in Telenet-services, tv- en audioapparatuur. Bovendien voegt Bekatel waarde toe met expertise in B2B Voice over IP-systemen, wifi en IT, die nu ook beschikbaar zijn op alle andere locaties van Spectrum.

In 1959 begon het verhaal van Spectrum onder de vlag van Audio Visie Goethals, gevestigd in het hart van Brugge, langs de levendige Katelijnestraat. Sinds de allereerste dagen hebben we ons gemanifesteerd als een krachtige en betrouwbare naam in de wereld van audiovisuele technologieën. Vanaf het begin hebben we gestreefd naar uitmuntendheid in service, waardoor we snel een sterke reputatie hebben opgebouwd als een toonaangevende speler in de sector. Met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid hebben we door de jaren heen onze aanwezigheid in de branche verstevigd en zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd symbool van deskundigheid en betrouwbaarheid.

In 1994 verhuisde Audio Visie Goethals van de Katelijnestraat naar de Baron Ruzettelaan, waar tot op de dag van vandaag onze hoofdzetel gevestigd is. Deze verhuizing ging gepaard met de fusie tussen “Audio Visie Goethals” en “Provac”.

Compuworld, ook bekend onder de naam Homesoft, werd opgericht in 1995 in een tijdperk waarin het internet nog in de kinderschoenen stond. Voornamelijk gespecialiseerd in thuissoftware, via CD-ROMs en softwarepakketten zoals Microsoft Encarta 1996 en Flight Simulator, vestigden we ons als een vertrouwde naam in de regio Kortrijk en ver daarbuiten. Na vier jaar verhuisden we naar een groter pand, waar we ons assortiment uitbreidden met een divers aanbod aan software, hardware en multimedia.

Compuworld was een echt begrip in de jaren 90 & begin 00’s in de regio Kortrijk. Het was tijdens deze periode dat onze huidige zaakvoerder, Christophe, hier zijn allereerste gaming pc kocht. Met de opkomst van het internet integreerden we telecomdiensten, wat resulteerde in de oprichting van Telenet Centers in Tielt en Kortrijk. Deze overstap naar de telecomwereld zorgde voor aanzienlijke groei en een positieve verandering voor ons bedrijf, terwijl we toch trouw bleven aan onze roots als de plek waar mensen hun eerste stappen in de digitale wereld zetten.

In 1997 werd Bekatel opgericht door Marc Bekaert. In de beginjaren stond Bekatel bekend als een multi-operator en een winkel voor televisie, audio, klein-electro en witgoed. Later groeiden we uit tot een gevestigde waarde in het Oost-Vlaamse Ertvelde als officieel Telenet center onder de naam Bekatel. In 2018 openden we een nieuwe vestiging in Aalter, waarmee we onze diensten verder uitbreidden naar een nieuw gebied.

In 2007 integreerde Audio Visie Goethals Telenet in zijn productaanbod en werd zo een van de eerste Telenet Centers in België. Dit markeerde het begin van een langdurige en succesvolle samenwerking. Met een sterke focus op klanttevredenheid heeft Spectrum zichzelf gevestigd als een betrouwbare partner van Telenet.

In 2017 nam Christophe Declerck Audiovisie Goethals over, waarmee hij zijn ondernemersverhaal voortzette. Als nieuw zaakvoerder richtte hij zich op residentiële, projectmatige en industriële toepassingen, en mikte hij zowel op particuliere als zakelijke klanten. Als Telenet Center in Brugge bleef het bedrijf een geschikte partner voor internet, televisie, telecom, VOIP en meer.

In 2019, 2 jaar nadat de huidige eigenaar, Christophe Declerck, “Audio Visie Goethals” overnam, werd de zaak omgedoopt tot Spectrum. Deze rebranding markeerde een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. Onder Spectrum blijven we ons inzetten voor dezelfde hoogwaardige service waar we bekend om stonden als Audio Visie Goethals.

In 2020 hebben we een grote stap gezet in onze groei door de overname van “CompuWorld”. Deze overname betekende niet alleen de uitbreiding naar twee nieuwe Telenet Centers in Tielt en Kortrijk (RING Shopping Kuurne), maar stelde ons ook in staat om onze Spectrum-merknaam te implementeren en onze uitstekende service op deze nieuwe locaties verder te zetten.

In 2022 heeft Spectrum de groep Bekatel overgenomen. Bekatel, met vestigingen in het Oost-Vlaamse Ertvelde en Aalter, voegde zich bij Spectrum, waardoor het aantal ‘Telenet Centers’ in eigen beheer van Spectrum is gegroeid tot vijf locaties: Brugge, Kortrijk, Tielt, Aalter en Ertvelde. Christophe Declerck, eigenaar van Spectrum, benadrukt de vergelijkbaarheid tussen Bekatel en Spectrum, beide gekenmerkt door hun specialisatie in Telenet-services, tv- en audioapparatuur. Bovendien voegt Bekatel waarde toe met expertise in B2B Voice over IP-systemen, wifi en IT, die nu ook beschikbaar zijn op alle andere locaties van Spectrum.

Al 65 jaar zijn we een ervaren high-end audio-, video- en telecommerk met nu ondertussen 5 locaties verspreid over België! Gedurende deze tijd hebben we een reputatie opgebouwd voor topdienstverlening en zijn we trots op onze reis die we hebben afgelegd.